Wij zijn verhuisd!

Je wordt over 10 seconden doorgestuurd naar de nieuwe website, of klik hier.

Janssen Grondverzet en Transport bv
Janssen Grondverzet en Transport bv is een middelgroot aannemersbedrijf gespecialiseerd in grondverzet en grondtransport. Naast de verhuur van een breed scala aan grondverzetmaterieel realiseert Janssen grondverzetprojecten in (onder)aanneming ten behoeve van civieltechnische en milieukundige projecten.

Door de toenemende vraag van de markt heeft Janssen zich toegelegd op de uitvoering van projecten in 3D met GPS-machinebesturing. Geheel in eigen beheer worden werken ingemeten, gedigitaliseerd en in 3D uitgevoerd.

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan binnen deze organisatie in een hoog vaandel. Haar beleid hierin wordt dan ook ondersteund middels vastlegging en certificering conform NEN EN ISO 9001 en VCA **.

www.janssen-group.com

 
Rental Equipment bv
Rental Equipment bv is een euregionale speler op de verhuurmarkt binnen de sector grondverzet. Naast het verhuren van onbemand materieel, zoals motor-, rupsjapanners en trilwalsen, is het bedrijf gespecialiseerd in het verhuren van draglineschotten en rijplaten. Rental Equipment bv biedt totaaloplossingen voor tijdelijke rijwegen van stalen rijplaten, aangelegd door professionals, die betrouwbaar en makkelijk te onderhouden zijn.

Sinds januari 2009 opereert Rental Equipment bv als zelfstandige businessunit binnen de Janssen-groep.

Overzicht van producten en diensten:
- verhuur van trilwalsen
- verhuur van motorjapanners
- verhuur van rupsjapanners
- verhuur van stalen rijplaten
- verhuur van stalen en houten draglineschotten
- verhuur van kunststof rijplaten
- het afleveren en ophalen van verhuurobjecten op (bouw)projecten en evenementen
- het uitleggen van rijplaten en draglineschotten

www.rental-equipment.eu